Omgeven door het groen

BOSVILLA BLOEMENDAAL

Locatie: Bloemendaal
Grootte woning: 400 m2
Grootte kavel: 1500 m2

Voor park Brederode, een bosrijke locatie aan de voet van de duinen te Bloemendaal ontwierp Studio Blanca een ruime vrijstaande villa. De woning bestaat uit een beganegrond van 160 m2 bvo met entree, ruime living, eetkamer, keuken en kinderkamer. Op de eerste verdieping liggen de masterbedroom met kleedruimte en badkamer, een werkkamer met een loggia en een slaapkamer met tweede badkamer. De hoogste verdieping omvat een drietal ruime kamers, een badkamer en een wasruimte / berging. Onder de woning is ook een ruime kelder voorzien.

Alle ruimtes zijn georganiseerd rond een centraal trappenhuis dat door grote hoge puien van ruim daglicht is voorzien. Op de beganegrond zijn in alle gevels grote schuifpuien toegepast zodat er vanuit alle ruimtes zicht is op de het park. De ruimtes op de verdiepingen zijn voorzien van een groot aantal kleinere ramen zodat ook hier veel daglicht binnenkomt en er naar alle kanten zicht is op de omgeving.

De toe te passen materialen, hout voor de gevels en natuursteen leien voor het dak sluiten goed aan bij de natuurlijke, bosrijke omgeving. Een heerlijk familiehuis midden in de natuur!