Herinrichting 150 m2 kantoor en ontwerp meubilair

KANTOOR HOOGEVEEN

Locatie: Zwaag

Herinrichting 150 m2 kantoor en ontwerp meubilair

De beganegrond van een administratie kantoor in Zwaag (Noordholland) is volledig gemoderniseerd. Een op maat gemaakte witte kastenwand scheidt de ruimte in twee delen. Aan de ene kant bevinden zich de vergaderruimte, entree, sanitaire ruimte en opslag. Aan de andere kant ligt de werkruimte. Een hal met een translucente ronde wand vormt de schakel tussen entree - werkruimte - vergaderruimte.

Voor de kantoorruimte is een bureau ontworpen dat als stand-alone kan worden gebruikt of tot groepen geschakeld kan worden. Het werkblad is per bureau individueel op hoogte in te stellen. Door de houten omranding die een vaste hoogte heeft ontstaat er een rustig beeld, ook als de bureaubladen op verschillende hoogte ingesteld worden. De bureaus hebben een uitschuifbare kast die daardoor goed bereikbaar is. Uitgeschoven biedt deze kast ook nog extra aflegruimte bij het bureau.